گوشی تاشوی سامسونگ در نمایشگاه CES به طور خصوصی به نمایش گذاشته شد

LetsGoDitigal GalaxyF

با آنکه در نمایشگاه CES امسال آنچنان خبری در مورد گوشی های هوشمند نبود اما به گزارش رسانه های کره ای سامسونگ در نمایشگاه CES 2019 گوشی تاشوی خود را به طور خصوصی و برای افراد خاصی به نمایش گذاشته است.


تقریبا چند سالی است که خبر تولید گوشی های منعطف سامسونگ به گوشی می رسد اما این بار به نظر می رسد گوشی انعطاف پذیر سامسونگ نزدیک تر از همیشه است .

به گفته یکی از مدیران اجرایی این شرکت تولید انبوه این گوشی تاشو آغاز شده است و این گوشی در نیمه اول سال 2019 برای فروش عرضه خواهد شد.وی همچنین در گفت و گویی که با Digital Trends داشته است بیان کرده که در مرحله اول یک میلیون نسخه از این گوشی به فروش خواهد رسید.

بخوانید>> سامسونگ نمونه اولیه نمایشگر انعطاف پذیر خود را معرفی کرد

بنابراین می توان انتظار داشت که گوشی تاشوی سامسونگ ابتدا برای بازار داخلی و سپس برای چند کشور اروپایی و آمریکا عرضه خواهد شد.همچنین انتظار می رود گوشی تاشوی سامسونگ با قیمتی حدود 1850 دلار به فروش برسد .

CES-2019-logo (1)

منبع .gsmarena



جدیدترین مطالب

One thought on “گوشی تاشوی سامسونگ در نمایشگاه CES به طور خصوصی به نمایش گذاشته شد”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *