چگونه تاریخچه جست و جوی اینستاگرام خود را پاک کنیم ؟

اینستاگرام کامپیوتر

اگر شما روزانه تعداد زیادی صفحه و حساب اینستاگرام را جست و جو و مشاهده می کنید و احتمال این که دستگاه شما در دستان دیگر افراد خانواده یا دوستان شما قرار بگیرد هم وجود دارد ، پس باید کمی نگران تاریخچه جست و جوی اینستاگرام خود باشید و نمی خواهید که آنها را کس دیگری ببیند.

در این مواقع شاید منطقی ترین کار این باشد که از دسترسی دیگران به اینستاگرام خود جلوگیری کنید اما اگر چنین چیزی شدنی نیست ، بهترین کاری که باید انجام دهید تا از شرمساری خود جلوگیری کنید ،پاک کردن تاریخچه جست و جوی اینستاگرام است که در چند مرحله ساده بر روی اپلیکیشن و نسخه دسکاپ قابل انجام است .

1.به حساب اینستاگرام خود بروید و برای شروع کار روی تصویر پروفایل خود ضربه بزنید .سپس روی آیکن سه خط در گوشه سمت راست بالای این صفحه ضربه بزنید .

2.حالا از منوی باز شده ، روی گزینه Settings یا تنظیمات ضربه بزنید و از صفحه بعد گزینه Security (امنیت) را انتخاب کنید .

تاریخچه جست و جوی اینستاگرام

3.در این صفحه به پایین حرکت کنید و روی گزینه Clear Search History ( پاک کردن تاریخچه جست و جو ) ضربه بزنید .اکنون می توانید لیستی از صفحاتی که اخیرا جست و جو را مشاهده کنید .

پاک کردن تاریخچه جست و جوی اینستاگرام

4.برای پاک کردن تمام تاریخچه ، روی دکمه Clear All در گوشه بالای صفحه ضربه بزنید . می توانید برای پاک کردن برخی از صفحات جست و جو شده ، روی دکمه x کنار هر کدام ضربه بزنید .

پاک کردن جست و جوهای اینستاگرام

اگر نمی خواهید تمام سابقه جست و جوی خود را یک جا پاک کنید ، می توانید این کار را از ابزار جست و جوی برنامه هم انجام دهید.

مطلب مرتبط » آموزش ایجاد تصاویر پانوراما در اینستاگرام : صفحه خودتان را حرفه ای نشان دهید

همچنین اگر از نسخه دسکتاپ اینستاگرام هم استفاده می کنید باید این کار را جداگانه در آن جا هم انجام دهید تا دیگر خیال شما از بابت همه چیز راحت باشد .برای این منظور وارد صفحه خود در نسخه دسکتاپ اینستاگرام شوید و روی تصویر پروفایل ضربه بزنید .

سپس روی آیکن چرخ دنده تنظیمات کلیک کنید و روی تب Privacy and Security ضربه بزنید .در پایین این صفحه گزینه View Account Data را انتخاب کنید .اکنون زیر سربرگ “Account Activity ، تاریخچه جست و جو یا Search History را مشاهده می کنید .در نهایت گزینه Clear Search History را ضربه بزنید و سپس دکمه Yes, I’m Sure را کلیک کنید تا تمام جست و جوهای شما پاک شود .

منبع mashable


Slider

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *