نحوه بلاک کردن افراد در واتس اپ آیفون به دو روش متفاوت

واتس اپ آیفون

واتساپ در اندروید به کاربران امکان قطع صدای تماس ها را می دهد اما در حال حاضر در آیفون این امکان فراهم نیست اما شما می توانید جلوی پیام ها و تماس های ورودی را با بلاک کردن افراد در واتس اپ خود بگیرید.


واتس اپ به شما این امکان را می دهد تا با بلاک کردن مخاطبین از ایجاد مزاحمت با پیام ها و تماس های ناخواسته جلوگیری کنید .نحوه انجام این کار بسته به این که شما اخیرا از شخص مقابل پیام یا تماسی دریافت کرده باشید یا نه ، متفاوت است که در ادامه هر دو حالت را خواهیم گفت .

بلاک کردن افراد در واتس اپ آیفون از صفحه چت

این روش ساده ترین راه برای جلوگیری از تماس های واتس اپ در آیفون می باشد و اگر شما از قبل مخاطب مورد نظر را در لیست مکالمات خود داشته باشید می توانید از آن استفاده کنید .

1.WhatsApp را روی آیفون خود باز کنید و از پایین صفحه روی برگه Chats ضربه بزنید.
2.در این صفحه روی مخاطبین مورد نظر که می خواهید آن را بلاک کنید ، ضربه بزنید .

3.در این جا روی نام یا شماره مخاطب در بالا ضربه بزنید .
4.در این صفحه به پایین حرکت کنید و روی گزینه Block Contact ضربه بزنید و برای تایید یک بار دیگر این گزینه را از پنجره باز شده انتخاب کنید .

بلاک کردن افراد در واتس اپ آیفون

با این کار مخاطب مورد نظر به لیست افراد مسدود شده در واتس اپ اضافه می شود .

بلاک کردن شماره یا مخاطبین واتس اپ در آیفون از تنظیمات

اگر شما هیچ مکالمه ای با شخص یا شماره ای که می خواهید از تماس و پیام های آن در واتس اپ جلوگیری کنید ، ندارید ، نمی توانید از روش بالا استفاده کنید و در عوض می توانید از راه تنظیمات مخاطب را بلاک کنید .

1.WhatsApp را در آیفون خود باز کنید و روی برگه Settings در پایین ضربه بزنید .
2.در صفحه تنظیمات گزینه Account را انتخاب کنید و سپس روی گزینه Privacy ضربه بزنید.

3.در این صفحه روی گزینه Blocked ضربه بزنید و سپس روی Add New ضربه بزنید
4.در این صفحه شماره یا مخاطبی که می خواهید مسدود کنید را از لیست انتخاب کنید .

بلاک کردن افراد در واتس اپ آیفون

با این کار مخاطب بلافاصله به لیست افراد مسدود شده شما در واتس اپ اضافه خواهد شد .سپس هر زمان که بخواهید می توانید با رفتن صفحه Blocked از لیست شماره مورد نظر را انتخاب کنید و برای خارج کردن آن از بلاک روی گزینه Unblock Contact ضربه بزنید .

زمانی که شما افرادی را در واتس اپ بلاک می کنید ، طرف مقابل از این موضوع مطلع نخواهد شد و از این پس نمی تواند وضعیت آخرین بازدید ، تغییرات عکس پروفایل و استاتوس های شما را ببیند و هرگز پیام های ارسال شده آن به شما تحویل داده نخواهد شد .

مطلب مرتبط :
چگونه از نمایش اعلان ها در صفحه قفل آیفون جلوگیری کنیم ؟
چگونه قبل از ارسال تصاویر در آیفون داده های مکانی را از روی آنها پاک کنیم ؟

منبع techbout


Slider

جدیدترین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *