چگونه قبل از ارسال تصاویر در آیفون داده های مکانی را از روی آنها پاک کنیم ؟

ارسال عکس در آیفون

اطلاعات موقعیت مکانی ( GPS ) ابزار مناسبی برای پیدا کردن محل عکس گرفته شده شما می باشد و به کمک آن می توانید به سرعت عکس هایی که در یک سفر گرفته اید را پیدا کنید .با این حال اگر می خواهید قبل از ارسال تصاویر در آیفون اطلاعات مکانی را پاک کنید ، در ادامه همراه ما باشید .


اگر سرویس موقعیت مکانی ( Location ) را برای برنامه دوربین در آیفون یا آیپد خود فعال کرده باشید ، هر عکسی که می گیرید شامل اطلاعات GPS و محل گرفتن آن است. خوشبختانه از iOS 13 به بعد امکان اشتراک و ارسال تصاویر در آیفون و آیپد بدون اطلاعات مکانی فراهم شده است و علاوه بر این شما می توانید به طور کامل این گزینه را در برنامه دوربین خاموش کنید تا دیگر عکس هایی که می گیرید شامل داده های مکانی نباشد .

نحوه حذف کردن اطلاعات مکانی از روی تصاویر در آیفون و آیپد

1.برای شروع ، برنامه Photos را باز کنید و عکس یا ویدیوهایی که می خواهید به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید .
2.روی دکمه Share یا اشتراک گذاری (مربع با فلش بالا ) در گوشه پایین سمت چپ در آیفون و گوشه بالا سمت راست در آیپد ضربه بزنید .
3. اکنون اگر در سمت چپ گزینه Options عبارت Location Included نوشته شده باشد یعنی داده مکانی برای این عکس یا ویدیو در حال حاضر فعال است که برای پاک کردن آن باید روی گزینه Options ضربه بزنید .(اگر گزینه No Location نوشته شده باشد یعنی شامل اطلاعات مکانی نیست و نیاز به غیرفعال کردن آن ندارید .)

 ارسال تصاویر در آیفون

4.در این صفحه گزینه Location را غیرفعال کنید و سپس روی دکمه Done در گوشه بالای صفحه ضربه بزنید تا به منوی اشتراک گذاری بازگردید.
5.اکنون باید عبارت No Location را در کنار گزینه Options مشاهده کنید.
6.برنامه یا روش اشتراک گذاری را انتخاب کنید و عکس یا ویدیو را با خیال راحت ارسال کنید .

حذف داده های مکانی قبل از ارسال تصاویر در آیفون

نحوه غیرفعال کردن اطلاعات مکانی در برنامه دوربین آیفون یا آیپد

1.برنامه Settings یا تنظیمات آیفون خود را باز کنید و به قسمت Privacy بروید .
2.روی Location Services ضربه بزنید .

خاموش کردن داده های مکانی برای برنامه دوربین

3.در این صفحه روی برنامه Camera ضربه بزنید
4. در این صفحه گزینه Never ( هرگز ) را انتخاب کنید .

خاموش کردن داده های مکانی عکس های گرفته شده با دوربین آیفون

با انجام این کار از این پس دیگر عکس هایی که با دوربین آیفون می گیرید شامل اطلاعات مکانی نمی باشند و دیگر نمی توانید محل عکس های گرفته شده خود را روی نقشه ببینید .

مطلب مرتبط :
تازه سازی برنامه ها در پس زمینه آیفون چیست و چطور آن را خاموش کنیم ؟
چگونه از دسترسی برنامه های آیفون به عکس ها جلوگیری کنیم؟

منبع


Slider

جدیدترین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *