گلکسی S9 و S9+ و گلکسی نوت 9 در بهمن ماه به اندروید 9 بروزرسانی می شوند

one-ui-samsung

سامسونگ در مراسم ویژه توسعه دهندگان که در شهر سانفرانسیسکو برگزار شد خبرهای دیگری به غیر از نمایشگر تاشو به علاقه مندان فناوری اعلام کرد که یکی از آنها مربوط به گوشی های این شرکت است.

بخوانید:سامسونگ نمونه اولیه نمایشگر انعطاف پذیر خود را معرفی کرد

به گفته سامسونگ بروزرسانی اندروید 9 Pie در ژانویه امسال (بهمن ماه ) به همراه رابط کاربری جدید این شرکت که با نام One UI در این مراسم معرفی شد برای گوشی های پرچمدار گلکسی S9 ، S9+ و گلکسی نوت 9 منتشر خواهد شد.

البته قرار است تا آن زمان یک نسخه آزمایشی دیگر از اندروید 9 با رابط کاربری One در ماه جاری برای گوشی های ذکر شده منتشر شود.

رابط کاربری وان یوآی / One UI

رابط کاربری جدید سامسونگ که قرار است جایگزین رابط کاربری سامسونگ Experience شود (برای گوشی هایی که به اندروید 9 آپدیت می شوند) داری طراحی مینیمالیستی جدید است که در آن آیکون ها دارای گوشه های گردتر و رنگ بندی متفاوت هستند که در یک حالت یکپارچه تاریک قرار خواهند گرفت .

بدون شک تجربه بسیار جدید و جذابی برای دارندگان گوشی های گلکسی اس 9 و اس9 پلاس و گلکسی نوت 9 با آپدیت کردن گوشی به اندروید 9 در پیش خواهد بود.

 


جدیدترین مطالب

One thought on “گلکسی S9 و S9+ و گلکسی نوت 9 در بهمن ماه به اندروید 9 بروزرسانی می شوند”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *