فیسبوک برنامه های خود را برای پیام رسان واتس اپ تغییر می دهد

whats app security

فعلا خبری از تبلیغات در پیام رسان واتس اپ نخواهد بود .

فیسبوک در سال 2014 موفق به خرید پیام رسان WhatsApp با قیمتی حدود 21.8 میلیارد دلار شد و پس از تصمیم گرفت هزینه اشتراک سالانه یک دلاری را برای کاربران حذف کند تا به این ترتیب کاملا رایگان باشد .به مدت دو سال بعد از این تعداد کاربران ماهانه فعال واتس اپ از یک میلیارد نفر عبور کرد ،با این حال هنوز واتس اپ پولی برای فیسبوک به ارمغان نمی آورد .


در سال 2018 فیسبوک از برنامه های خود برای فروش تبلیغات در پیام رسان واتس اپ پرده برداری کرد .در آن زمان ایده اصلی این بود که تبلیغات بر روی قسمت استتوس status که چیزی مشابه استوری در اینستاگرام است ، انجام شود .با این حال بنیانگذاران اصلی واتس اپ ( جان كوم و برایان آكتون ) به شدت مخالف این موضوع بودند و به دنبال اختلاف نظر با مارک زاکربرگ (بنیان گذار و مدیرعامل فیسبوک ) در مورد نحوه کسب درآمد از این برنامه در نهایت از شرکت فیس بوک استعفا دادند.

اکنون براساس گزارشی که وال استریت ژورنال منتشر کرده است به نظر می رسد فیسبوک از برنامه های خود برای فروش تبلیغات در واتس اپ عقب نشینی کرده است . افرادی که با این موضوع آشنا هستند ، فاش کرده اند که واتس اپ اخیراً تیمی را که برای ایجاد بهترین راه های ادغام تبلیغات در این سرویس ایجاد شده است ، منحل کرده است.

استتوس واتس اپ

البته فیسبوک هنوز هم قصد دارد تا در یک زمانی تبلیغات را به ویژگی استتوس واتس اپ اضافه کند ، اما در حال حاضر با اجازه دادن به صاحبان کسب و کار برای برقراری ارتباط با مشتریان در این پلتفرم ، تمرکز به سمت ایجاد درآمد از آنها تغییر یافته است.اخیرا ویژگی کاتالوگ های خرید به واتس اپ اضافه شده که به کسب و کارها امکان می دهد محصولات خود را به خوبی برای مشتریان بالقوه خود معرفی کنند که این می تواند به فیسبوک کمک کند تا درآمدی از واتس اپ کسب کند .

مطلب مرتبط » امکان ارسال پیام های ناپدید شونده در واتس اپ اضافه خواهد شد

هم اکنون واتس اپ پس از فیسبوک مسنجر و اسنپ چت ، سومین برنامه پیام رسان محبوب در آمریکا محسوب می شود و در این کشور از واتس اپ بیشتر برای ارتباطات فردی استفاده می شود .اما در کشورهای در حال توسعه که واتس اپ بسیار محبوب می باشد ، از آن برای انجام کار ، تجارت ، فروش محصول و خدمات به مشتری هم استفاده می شود .واتس اپ در سطح جهانی با 1.6 میلیارد کاربر فعال ماهانه ، محبوبترین پلتفرم پیام رسانی است و پس آن فیسبوک مسنجر و ویچت قرار دارند .

منبع phonearena / xda-developers



جدیدترین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *