آپدیت جدید گلکسی M30s ویژگی دوربین گلکسی نوت 10 را به این گوشی اضافه می کند

قابلیت AR Doodle در گلکسی نوت 10

سامسونگ در روزهای گذشته آپدیت جدید گلکسی M30s را منتشر کرده است که این بروزرسانی نرم افزاری قابلیت AR Doodle که اولین بار با گوشی گلکسی نوت 10 معرفی شده را برای کاربران این گوشی اقتصادی هم در دسترس قرار می دهد .


AR Doodle یک ویژگی مربوط به ضبط ویدیویی می باشد که به کاربران این امکان را می دهد تا هنگام فیلم برداری با دوربین اصلی یا دوربین سلفی ، افکت های واقعیت افزوده مختلفی را روی سوژه مد نظر خود اعمال کنند .این قابلیت سرگرم کننده به گونه ای عمل می کند که تمام افکت ها و شکلک های کشیده شده شما روی سوژه را در دستگاه ذخیره می کند تا اگر دوباره دوربین را روی همان صحنه و سوژه بگیرید ، دوباره این انیمیشن های کشیده شده ، نشان داده می شوند .

برای دسترسی به این گزینه ، برنامه دوربین گوشی خود را باز کنید و به حالت فیلم برداری بروید .سپس می توانید آیکن مربوط به AR Doodle را در گوشه سمت راست بالای صفحه مشاهده و روی آن ضربه بزنید .(در تصویر زیر مشخص شده است ).

آپدیت جدید گلکسی M30s

سامسونگ پیش تر این ویژگی را برای گوشی های پرچمدار گلکسی اس 10 و گلکسی فولد هم در یک بروزرسانی نرم افزاری به همراه تعداد دیگری از ویژگی های دوربین مربوط به گوشی گلکسی نوت 10 ، منتشر کرده بود .علاوه برای گلکسی M30 اس ، برخی از دستگاه های میان رده مانند گلکسی A50 اس هم که با رابط کاربری One 1.5 عرضه می شود ، این قابلیت را دریافت کرده اند .

مطلب مرتبط » آپدیت جدید گلکسی S10 ویژگی های قدرتمند دوربین گلکسی نوت 10 را اضافه می کند

آپدیت جدید گلکسی M30s شامل بسته امنیتی ماه نوامبر و برخی از تغییرات جدید دیگر هم می باشد که به تدریج در اختیار تمام کاربران این گوشی قرار خواهد گرفت .شما می توانید برای بررسی این بروزرسانی جدید به قسمت Software update در برنامه تنظیمات دستگاه مراجعه کنید و در صورت موجود بودن آن را دانلود و نصب کنید .

منبع sammobile



جدیدترین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *