باگ موجود در اینستاگرام باعث شد تا پست ها به صورت افقی به نمایش در آیند

instagram

اینستاگرام که میلیون ها کاربر در دنیا دارد امروز با یک مشکل عجیب مواجه شد . این مشکل باعث شد تا کاربران زیادی برای ساعاتی با تغییرات در نمایش پست ها به صورت افقی و کامنت ها ، شکل جدیدی از این اپلیکیشن را مشاهده کنند.

کاربران برای نمایش پست ها در فید یا timeline این اپلیکیشن می توانند از اسکرول کردن به پایین استفاده کند در واقع این نوع نمایش پست ها از زمان راه اندازی این سرویس در سال 2010 تاکنون تغییری نکرده است .

در واقع گویا اینستاگرام در حال تست کردن این نوع نمایش پست ها بوده و به طور ناخواسته این ویژگی را برای تعداد زیادتری از کاربران منتشر کرده است که بلافاصله با انتقاد کاربران نیز همراه شده است.به گفته مدیر اینستاگرام Adam Mosseri این ویژگی تنها یک تست بوده که گسترده بیشتری پیدا کرده است .

در حال حاضر این مشکل برطرف شده و کاربرانی که با این مشکل مواجه بودند می توانند مانند گذشته با اسکرول کردن به پایین ، پست ها و تصاویر را مشاهده کنند.

بخوانید : اینستاگرام در حال تست حساب های ویژه برای افراد معروف و تولید کنندگان محتوا است

به نظر می رسد اینستاگرام در حال تست کردن این نوع نمایش پست ها که مانند نمایش استوری ها به صورت عمودی، برای بخش Explor بوده است که به طور ناخواسته نمایش پست ها هم به این صورت درآمده است .

در پایان اینستاگرام با انتشار بیانیه ای از رفع کامل این مشکل خبر داده اما این احتمال وجود دارد که در آینده این ویژگی دوباره در این اپلیکیشن فعال شود که با توجه به انتقادهای کاربران و عادت کردن آنها به نمایش پست ها به صورت عمودی بعید است که این ویژگی در تایم لاین اینستاگرام به کار گرفته شود.

منبع gsmarena



جدیدترین مطالب

One thought on “باگ موجود در اینستاگرام باعث شد تا پست ها به صورت افقی به نمایش در آیند”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *