سامسونگ آپدیت جدید گلکسی A51 را در چندین کشور راه اندازی کرده است و این بروزرسانی نسبتا بزرگ شامل رابط کاربری One 2.1 و بسته امنیتی ماه آوریل می باشد و از حجم دانلود 1.26 گیگابایت برخوردار می باشد .
سامسونگ برای اولین بار در سری گلکسی S20 و گوشی تاشوی گلکسی Z فیلیپ از رابط کاربری One 2.1 استفاده کرد و پس از چندین ماه ، اکنون این نسخه نرم افزاری جدید را برای گوشی های پرچمدار سال گذشته یعنی گلکسی اس 10 ، گلکسی نوت 10 و نیز برای دو گوشی گکسی اس 10 لایت و نوت 10 لایت هم در قالب یک بروزرسانی OTA منتشر کرده است .
حالا به گزارش sammobile بروزرسانی One UI 2.1 برای گوشی میان رده گلکسی A51 هم شروع شده و در فاز نخست کاربران در چندین کشور از جمله افغانستان و ترکیه اکنون به آن دسترسی دارند و انتظار می رود تا هفته های آینده برای دیگر مناطق دنیا از جمله ایران هم منتشر شود .
این آپدیت جدید گلکسی A51 می تواند ویژگی های جدیدی از جمله ایموجی های واقعیت افزوده بهتر ، برنامه گالری بازسازی شده ، صفحه کلید بهبود یافته سامسونگ ، و دو قابلیت جدید برای اشتراک گذاری یعنی Music Share و Quick Share را به این گوشی اضافه کند .
با این حال بروزرسانی One 2.1 برای گلکسی A51 ، برخلاف گوشی های پرچمدار شامل ویژگی های جدید برنامه دوربین از جمله حالت Single Take ، حالت شب برای فیلم برداری هایپرلپس ، حالت Pro برای ضبط ویدیو ، سلفی Tone و My Filters نمی باشد و همچنین این بروزرسانی فاقد AR Zone و Live Caption است.
اگرچه این بروزرسانی در زمان یادداشت این مطلب برای کاربران در ایران در دسترس نمی باشد ، اما شما می توانید برای مطمئن شدن از این موضوع به قسمت بروزسانی نرم افزار در برنامه تنظیمات دستگاه بروید .
به روزسانی در 2 تیر 99
آپدیت جدید برای گلکسی A51 ویژگی های دوربین گلکسی اس 20 را اضافه می کند.سامسونگ به روزرسانی جدید را برای این گوشی منتشر کرده که ویژگی های از دست رفته دوربین در رابط کاربری One 2.1 را به ارمغان می آورد .

